За поръчки, обадете се на: +359 882 019 951 Пон-Петък - от 8:00 до 20:30ч., Съб и Нед -9:30 до 19:30 - Големи Наличности/ Бърза Доставка до вас. При доставка с Еконт - Фиксирани цени до всеки офис на Еконт - пратки до 5кг - до 5лв / Пратки до 10кг - 8лв / Пратки до 15кг - 10лв / Пратки до 30кг -15лв / Пратки до 50кг-20лв / Палетни пратки - до 39лв / Налични стоки поръчани до 17:00 часа в работен ден се изпращат в същия ден. / Възможност за наш транспорт и взимане от наш склад за поръчки на едро.// За поръчки: +359 882 019 951
Изберете страница

Доставка

Предлагаме Два Варианта за доставка
Вариант I  – Доставка с фирма Еконт / Вариант II – Доставка с наш транспорт – за клиенти на едро  / Вариант III – Взимане на стоката от наш склад – за клиенти на едро

I. Условия при доставка с фирма Еконт – за клиенти на Едро и Дребно

Фиксирани цени до всеки офис на Еконт – пратки до 5кг – до 5лв / Пратки до 10кг – 8лв / Пратки до 15кг – 10лв / Пратки до 30кг -15лв / Пратки до 50кг-20лв / Палетни пратки – до 39лв  / Налични стоки поръчани до 17:00 часа в работен ден се изпращат в същия ден.
Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест.

   Всички поръчки направени  в делничен ден до 17:00 часа се изпращат в същия ден и се доставят на следващия работен ден, ако продукта е наличен при нас на склад. ( Голяма част от продуктите са налични). Изключение правят населени места, които се обслужват от Еконт по график.
!!! Моля при поръчка на имейл се обадете и по телефон, за да сте сигурни, че заявката ви е получена и приета !!!

За всички други доставки важат следните условия –

1. Ние занасяме пратката  до офис на Еконт и изпращаме  до удобен за вас  Адрес или офис на Еконт
 При получаване на пратка от нас, вие използвате нашите
търговски отстъпки от – 30% от цените на Еконт, ако нямате сключен договор с тях.

2. За продукти, които не са налични на склад 

 • За продукти, които не са налични в наш склад, доставките са строго индивидуални в зависимост от конкретния артикул ( за въпроси свързани с доставка, можете да се свържете с нас на 0882019951 или на kabelelektrik@abv.bg 3.Доставката е за сметка на клиента, като в цената на доставката се включват застраховка на продукта, такса наложен платеж, допълнително пакетиране (само при някои продукти) , и такса съобщение при получаване на пратка (SMS известяване)4. Цена на доставка

3. Доставката е за сметка на клиента, като в цената на доставката се включват застраховка на продукта, такса наложен платеж, допълнително пакетиране (само при някои продукти) , и такса съобщение при получаване на пратка (SMS известяване)

4.Цената на доставката се изчислява според теглото на пратката, сумата на наложения платеж, обявената стойност ( застраховката), допълнително опаковане ( само на някои пратки) и SMS известяване при пристигане на пратка.

Можете да се обадите на 0882019951 и наш търговец ще ви информира за цена на доставка в зависимост от избраните продукти с актуалната към момента отстъпка от транспортните разходи или можете бързо сами да изчислите базова цена на доставката на сайта на Еконт в ( калкулатор на Еконт – линк). Не забравяйте да калкулирате цената, спрямо актуалната транспортна отстъпка, посочена най-горе в условията ни, защото калкулаторът на Еконт ще ви даде единствено базовата цена на Еконт.

* При изчисляване цена доставка на палетна пратка, трябва да добавите и размер на палето – 120×80см и височина до 180см. ( Това са стандартните евро палети, с които изпращаме стока). Не забравяйте да калкулирате цената, спрямо актуалната транспортна отстъпка, посочена най-горе в условията ни, защото калкулаторът на Еконт ще ви даде базовата цена на Еконт.

 1. За повече информация относно – потвърждаване на количества и срок на доставка, ориентировъчно тегло на стоката спрямо поръчката ви, ориентировъчна цена на наложеният платеж и други, можете да се обадите на 0882019951 или да изпратите запитване на kabelelektrik@abv.bg
 2. Поръчки направени по време на национални празници или през уикенда се обработват в първия работен ден и се изпращат на същия или на следващия ден.
 3. При доставката на пратката, клиента се задължава да провери стоката и при констатирани щети или липси да ни информира веднага. В случай на щети възникнали в следствие на транспорта, клиента следва да предяви претенция към куриера за настъпило застрахователно събитие. Повредите се установяват чрез протокол предоставен от Куриера. В случай, че клиента не е предявил претенции към куриера, за продукт изпратен със застраховка, клиента няма право да иска обезщетение от Кабел Електрик БГ.
 4. Кабел Електрик БГ ООД запазва правото си да откаже да изпрати с куриерска фирма определен тип пратки.

 5. II
  . Условия при доставка с наш транспорт – за клиенти на едро
  1.
  Доставка с наш транспорт се извършва до посочен от клиента Адрес.
 • Услугата е само за клиенти на Едро и е по договаряне с наш търговец,

в зависимост от нужното място за доставка и възможностите ни за транспорт.

 • За повече информация относно възможностите за доставка с наш транспорт, евентуална възможност за доставка в същия ден на поръчката, възможни райони за доставка, както и за други въпроси, моля обадете се на 0882019951 или ни напишете имейл на kabelelektrik@abv.bg с конкретно запитване спрямо продуктите, които сте си избралиIII. – Взимане на стоката от наш Склад и посещение на наш Шоурум в  гр.София  – Само за клиенти на едро
 • Услугата е само за клиенти на Едро. Обикновено, можете да вземете налична стока почти веднага в същия ден.
  Изисква се задължително предварително обаждане за записване на час, като това понякога може да стане от сега за след малко, стига  да имаме свободен търговец, който да ви обслужи.
  За повече информация относно възможностите в конкретния ден – моля обадете се на 0882019951