За поръчки: +359 882 019 951, Пон-Съб - от 9:00 до 20:00ч., Неделя - от 9:30 до 19:30
0 продукта

Доставка

1. Доставката се осъществява чрез куриерска компания Еконт.

2. Доставката е за сметка на клиента като в цената на доставката се включват застраховка на продукта, пакетиране и такса наложен платеж.

3. Ние изпращаме от офис на Еконт, защото е най-евтино за вас, като изпращаме стоката до ваш адрес или до офис на Еконт в зависимост от вашето желание.

4. Цената на доставката се изчислява според теглото на пратката. Можете сами да изчислите ориентировъчна цена на доставката на сайта на Еконт в калкулатор на Еконт.

  • Ако направите поръчката си в работен ден, изпращаме заявките още в същия ден, ако продукта е наличен при нас на склад и ако сме получили заявката до 16:00 часа.
  • За продукти, които не са налични на склад, изпращаме поръчаната от вас стока в период от 1 до 5 работни дни.

5. За повече информация относно – потвърждаване на количества и срок на доставка, ориентировъчно тегло на стоката, ориентировъчна цена на наложеният платеж и други, можете да се обадите на 0882019951 или да изпратите запитване на kabelelektrik@abv.bg

6. Поръчки направени по време на национални празници или през уикенда се обработват в първия работен ден и се изпращат на същия или на следващия ден.

7. При доставката на пратката, клиента се задължава да провери стоката и при констатирани щети или липси да ни информира веднага. В случай на щети възникнали в следствие на транспорта, клиента следва да предяви претенция към куриера за настъпило застрахователно събитие. Повредите се установяват чрез протокол предоставен от Куриера. В случай, че клиента не е предявил претенции към куриера, за продукт изпратен със застраховка, клиента няма право да иска обезщетение от Кабел Електрик БГ.