За поръчки, обадете се на: +359 882 019 951, Пон-Петък - от 8:00 до 20:30ч., Съб и Нед -9:30 до 19:30 - Големи Наличности/ Бърза Доставка до вас / За поръчки над 100 лева се обадете и попитайте за индивидуална цена. Ако телефонната ни линия е претоварена - моля обадете се отново. За поръчки и въпроси, обадете се на +359 882 019 951
Изберете страница

ЗА НАС

История

КАБЕЛ ЕЛЕКТРИК БГ ООД е фирма специализирана в търговията с кабели, електроматериали и Светодиодни(LED) осветителни тела, предимно на едро. Клиентите ни са предимно фирми занимаващи се със строително-ремонтни дейности, подизпълнители електро, инсталатори, електротехници, специализирани магазини за елматериали, фирми произвеждащи табла и друга апаратура. Предлаганите от нас Кабели, Осветителни тела и Електроматериали са на водещи производители.
Шоурумът на Кабел Електрик БГ за клиенти на Едро.

Производство

Кабелите (СВТ, ПВВМБ1 (Мостов), ШВПС (Шнурове H05VVF), ШВПЛБ, ШВПЛА, ПВА1, ПВА2, и други) са предимно българско производство, а кабелите (FTP, UTP, Коаксиални, ШКПЛ, ШКПТ (гумирани) и други) са вносни. Електроматериалите ( ключове/контакти/табла/автоматични предпазители, кабелни канали, конзолни кутии, разклонителни кутии, кабелни канали и други) са производство на фирмите Шнайдер електрик, Легранд, Елмарк, Гюнсан, Макел, Мутлусан както и на водещите български производители. Осветителните тела ( Светодиодни Панa, Светодиодни малки панели, LED Прожектори, LED Фенери, LED Осветители за скрит монтаж в гипскартон и за открит монтаж, LED Полилеи, LED крушки, LED Лампи, Осветители за Баня, Осветители за Навън (Влагозащитени) и много други) са основно на фирма Витек. Предлагаме осветителни тела и на фирмата Horoz и на други марки.

Богат опит и знания

Клиентите ни винаги могат да разчитат на опита и знанията ни в областта на електрониката и електротехниката и като инженер в тази област се старая да помагам в избора на съответните решения и продукти. Фирмата ни е коректен партньор, на който може да се разчита.

Управител:
инж. Димитър Димитров