За поръчки, обадете се на: +359 882 019 951, Пон-Петък - от 8:00 до 20:30ч., Съб и Нед -9:30 до 19:30 - Големи Наличности/ Бърза Доставка до вас. При доставка с Еконт - Фиксирани цени до всеки офис на Еконт - пратки до 5кг - до 5лв / Пратки до 10кг - 8лв / Пратки до 15кг - 10лв / Пратки до 30кг -15лв / Пратки до 50кг-20лв / Палетни пратки - до 39лв / Налични стоки поръчани до 17:00 часа в работен ден се изпращат в същия ден. / Възможност за наш транспорт и взимане от наш склад за поръчки на едро. / За поръчки: +359 882 019 951
Изберете страница

Рекламация

1. В случай, че артикулът ви не работи правилно, можете да се възползвате от гаранцията на артикула. Даваме 24 месечна гаранция на всички осветители и електроматериали в нашия асортимент, като при някои осветителни тела гаранцията е 60 месеца.
Можете да видите гаранционните срокове във всеки един от продуктите.

2. Гаранцията не важи в случай на:

  • физическа повреда
  • грешки, предизвикани от неправилно, неподходящо или небрежно ползване на артикула

3. При рекламация:
Трябва да ни изпратите на електронната поща ( kabelelektrik@abv.bg или по пощата до адрес) следната форма – попълнена.

  • Три Имена или ( Име на фирма и ЕИК)
  • Телефонен номер:
  • Вашият Адрес:
  • Описание на проблема:
  • Копие на документа за покупка на стоката от нас.

4. Артикулът трябва да бъде върнат в оригиналната му опаковка, която не е нарушена, с всички приложени добавки. В противен случай рекламацията няма да бъде приета или ще бъде извършена частично.

  • Към артикулът трябва да има прикрепено копие от документа за продажба.
  • След като върнете продукта, ние го ремонтираме или го заменяме в 30 дневен срок и го изпращаме за ваша сметка чрез куриерска фирма Еконт, обратно до вас, като можете да посочите офис на Еконт или адрес до който да се изпрати.

5. В случай на рекламация, изпратете продукта на адрес: : гр.София, жк.Хиподрума,Ул.Погановски Манастир №1 до Кабел Електрик БГ ООД (куриерът трябва да звънне на 0882019951) или до офис на Еконт, в гр.София,който ще ви посочим допълнително, в най-кратък срок, след като ни напишете имейл с проблема и ни изпратите посочената в точка 3 форма за контакт.

6. Разходите за изпращането са за сметка на клиента. Няма да приемем пакети с наложен платеж.